Mijn naam is Wendy Hoeflak, getrouwd en moeder van 2, woonachtig in Sleeuwijk, waar ik tevens mijn nagelsalon aan huis heb. Ik werkte jarenlang fulltime in de modebranche in verschillende functies.

Al langer liep ik rond met de gedachte om iets voor me zelf te gaan beginnen. De mogelijkheden hiervoor waren aanwezig, alleen de exacte invulling ontbrak nog. Nagels hebben me altijd geboeid en ineens viel het kwartje: ik schreef me in voor de opleiding nagelstyliste. Na het behalen van het diploma en aanvullende cursussen zette ik de nagels bij mijn eerste klanten. In het begin was dit best spannend. Je wilt immers graag dat een klant tevreden is en dit vertrouwen moest bij mijzelf nog groeien.

Daarna is het snel gegaan: ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel en mijn eigen onderneming was een feit. Uiteraard gaat het daarna nog steeds niet vanzelf. Je doet er veel voor en er gaat veel tijd inzitten. Maar, hoe cliché het ook klinkt, je krijgt er ook veel voor terug. Want van blije klanten krijg ik enorm veel energie.

Mooie, verzorgde nagels zeggen veel over iemand en vind ik het belangrijk om te kijken wat het beste bij iemand past. Samen kijken we naar de vorm en het product en kiezen we een mooie kleur voor op de nagels. Service en kwaliteit vind ik daarbij belangrijke kernwaarden. Ik werk daarom met kwalitatieve producten. Op deze manier heb jij het langste plezier van je mooie nagels.

Wat mijn werk het leukst maakt is om elke klant met een glimlach op het gezicht weg te zien gaan. Daar doe ik dan ook veel voor. Zo overleg ik altijd met je welke kleuren en vormen het beste bij je handen passen. En wil je toch iets anders, dan zal ik je daar uitgebreid over adviseren. Zo loop je altijd tevreden mijn salon uit.